Az otthoni wellness szakértője

Prémium Jakuzzik

Magyar gyártású termék amerikai technológiával!

Őszintén meg van zavarodva, hogy lassan mindenki "prémium" jakuzzit árul?

6 pontban bemutatjuk, mitől Prémium a mi amerikai szabványú masszázsmedencénk?

Vastagabb csövek, idomok, így azok jóval időtállóbbak. 4-5 mm nyomócsöveket használunk (EU-ban 2 mm-es), ezért hosszabb élettartam és nagy ellenálló képesség jellemzi a jakuzzikat.
Az amerikai szabvány szerint készült és felhasznált alapanyagok nagyobb masszivitást és stabilitást nyújtanak.

Ez a többrétegű szigetelés jelentősen csökkenti a felhasználási költségeket!

A betét vastagsága duplája az EU szabványos jakuzzikhoz képest - a masszív belső szerkezetért.

Amerikai szabvány vastagságunk: 8-14 mm, az EU szabványos betétek 5-8 mm. Az anyagvastagságból adódóan nem recseg-ropog a jakuzzi, ha beszállunk vagy éppen helyet változtatunk benne. Tömeggyártott termékekkel ellentétben ezeknek a jakuzziknak a rétegrendje garantálja a 20-30 éves élettartamot.

A jakuzziban található nyomócsövek és idomok speciális ragasztása - a szivárgásmentes élményért.

A multik szériagyártásban gyors ragasztót használnak, és 1 óra múlva már víztesztnek vetik alá a jakuzzit. Mi 2 komponensű ragasztót használunk ami, szinte egyesíti a két anyagot, és csak 24 óra száradás után teszteljük vízzel. Emellett egy bilincset is elhelyezünk a ragasztott területre, így levesszük a ragasztóról a terhelést. (csepegés, szivárgás szinte kizárt)

Amerikai méretű férőhelyek - a maximális helykínálatért

Az általunk forgalmazott Jakuzzik 6 FELNŐTT férőhellyel vannak ellátva. 110-120 kg tömegű és 200 cm magas embereknek is kényelmes (EU-ban általában 2 felnőtt és 3 gyerek férőhely). Éles vállrészek helyett lekerekített élek az ülő és fekvőhelyek között.

Öntartó medence - A jakuzzi stabilitásáért

Az öntartó medence azt jelenti, hogy keret nélkül is stabil lenne a jakuzzi. Mivel nem a vázszerkezetet terheljük, így a peremekre jutó súly és terhelés csak minimális. Ezt a stabilitást a héjazat alá beépített 8-12 cm vastagságú lépésálló XPS szigetelés biztosítja, amely rendkívül tömör szerkezetű, feszültséget nem generáló tartószerkezetként funkcionál.

A világ legstabilabb vezérlésével láttuk el
(Balboa Water Group's)

A BALBOA CONTROLMYSPA alkalmazás a világ bármelyik pontjáról elérhető és folyamatosan megtekintheti jakuzzijának állapotát, hőmérsékletét és ha kell, be is tudja állítani a hőfokot, be tudja indítani a motorokat, szűrést.

Ezenfelül ez a CONTROLMYSPA alkalmazás összeköttetésben van a mi számítógépes ellenőrző rendszerünkkel és látjuk az Ön jakuzzijának esetleges hibaüzeneteit, amire azonnal tudunk reagálni. Ezáltal jelentős pénzt tud megspórolni, mivel nem kell kiszállási díjat fizetni és több napot várni a probléma elhárítására. Fontos, hogy a mi jogosultságunk csak megfigyelésre szól! Nem tudunk beállításokat módosítani, hőmérsékletet, motorokat ki-bekapcsolni!

A jakuzzi kiemelt extra kiegészítői

Termékeink:
Prémium jakuzzik

Fenntarthatósági garancia

Fontosnak tartjuk az általunk használt csomagolási anyagok szakszerű kezelését is!

Ezért a telepítéskor használt csomagolóanyag is minden esetben elszállításra kerül telephelyünkre, hogy ezt elvégezhessük. Így tiszta és rendezett állapotban adjuk át új jakuzziját, hogy felhőtlenül élvezhesse családjával, barátaival a fürdőzés határtalan élményét.

Cégünk az országban egyedülálló módon beszámítja használt jakuzziját új jakuzzi vásárlás esetén, legyen az bármilyen állapotban.

Miért tartjuk ezt fontosnak?
Az iparágban használt anyagok nagy része újrahasznosítható/felújítható, ezáltal fontos alapanyagokat tudunk megmenteni. Más országokba továbbítva ezeket felhasználják, ezzel is hozzájárulva, hogy ne a szeméttelepen kössenek ki. Ennek a szakszerű kiszerelését, elszállítását cégünk elvégzi, semmivel nem kell bajlódni, csak belecsobbanni az új jakuzzijába.

Jakuzzi vásárlásakor nem csak a megvételkor felmerülő vételárral kell számolni, hanem a jakuzzi üzemeltetési költségeit is figyelembe kell venni.

A jakuzzik fenntartási költségei az alábbiakból adódnak össze:

  • a jakuzzi vizének felfűtése (ez a legjelentősebb tétel) és a víz keringetése
  • a jakuzzi masszázsszivattyúinak működtetése
  • a jakuzzi vízkezelése
  • a jakuzzi karbantartása

A jakuzzik átlagos energia felhasználása kültéri használat esetén évente: cca. 200.000,-

Tudatos használat mellett kb. 175.000,-

Hőszivattyú megtérülési ideje: 2 év

A jakuzzikban használt vegyszerek hatóanyaga általában a klór, a bróm vagy az aktív oxigénes fertőtlenítőszer.

1 évre való vegyszercsomagot adunk ajándékba, melynek értéke: 20.000,-/év

Szűrőcsere fél évente javasolt. Ára: kb. 12.000,-

A jetek menetes csatlakozásúak, sokkal fenntarthatóbb és jóval hosszabb élettartamot garantál, mint a pattintós megoldással készített fúvókák.

A legmodernebb amerikai jakuzzi vezérlés.

A Balboa jakuzzi vezérlési rendszerek népszerűek a magas minőségük és megbízhatóságuk miatt.

A Balboa alkalmazással okostelefonjáról, bárhonnan egy gombnyomással bekapcsolhatja, átprogramozhatja masszázsmedencéjét. Kontrollálni tudja a fűtési ciklusokat, beállításokat, így masszázsmedencéje energiatakarékosan fog működni, ha éppen nem használja.  Az alkalmazás letölthető Android és iPhone készülékre egyaránt.