Az otthoni wellness szakértője

Rönk oszlopos, zsindelytetős filagória, kerti kiülő

SZEZONNYITÓ AKCIÓ, MÁRCIUS 04-IG!

Prémium, vagy jó minőségű termék?
A mi iparágunkban egyre többen “dobálóznak” a Prémium szóval.
A prémium termék kritériumai:
1. elsőosztályú, kiváló anyagokból épül a termék. (akác talp, kőris oszlopok, borovi fenyő tetőrész, keményfa asztallap és ülőfelületek.)
2. az összeszerelés minősége, ami tökéletes csapolásokat takar, nem facsavaros rögzítéseket.
3. az illesztések elsőrangúak, asztalos minőségben összeállítottak.
4. a festés: alapozó gombaölő szerrel és 2-3 rétegben festve prémium lazúrral

Lehetne még folytatni a sort, de ha csak ezt a 4 kritériumot teljesíti valaki, máris legalább 1,5-szer ennyibe kerülne a kiülő, mert nem csak az anyag, hanem a munkaóra is dupla annyi.
A mi termékünk NEM prémium! A mi kiülőink, JÓ MINŐSÉGŰ, MASSZÍV, STRAPABÍRÓ, ESZTÉTIKUS szerkezetek. Hosszú ideig dísze az udvarnak és megbízható társa a kerti összejöveteleknek.

279,990 Ft427,980 Ft

Rendelés menete és ár kiválasztása:

Előleget nem kérünk. Válassza ki a méretet és a színt, a gép azonnal megmutatja az akciós árát a kiválasztott terméknek. Nyomja meg a kosárba teszem gombot, adja meg a szállítás címét és fizessen kézpénzben (utalni is tud) amikor megérkezik önhöz a kiszemelt darab.

Leírás

Méretei:
Asztallap hossza: 6 személyes: 1,5m, 8 személyes: 2 m, 10 személyes:2.5 m, 12 személyes: 3m.

Alapanyag:
Válogatott borovi fenyőből készítjük a 8-10-12 személyes filagóriákat. Sokan tartanak attól, hogy a fenyőfa nem bírja olyan sok ideig, mint a keményebb faanyagok, azt viszont szeretnénk leszögezni, hogy a megfelelően felületkezelt (alapozott, pácolt) borovi fenyő épp olyan időtálló, mint a többi fa alapanyag.
Strapabíró, gyönyörű erezetű, masszív szerkezetű fa, amely hosszú évekig megbízható dísze az udvarnak.

A standard szaletli rönkfából készült tartóoszlopokkal van ellátva. A padot és az asztallapot szélezetlen deszkával szereljük fel, így a megszokott (gyalult oszlopos) társaival szemben csodás hangulatot varázsol egy modern családi ház vagy vendéglátó egység udvarára is.

A piacon rengeteg változata megtalálható a zsindelytetős kerti bútornak. Van aki OSB lapra szereli, van aki deszkákra, és olyat is láttunk már aki, csak simán a tető lemezekre szerelte fel a zsindelyt (gondolhatják hogy nézett ki…).

A hivatalos módja a zsindelyezésnek a lambéria tetőre szerelése. Mi is ezzel a módszerrel készítjük a zsindelytetős kerti kiülőt.

Strapabíró, masszív szerkezetű, nem ázik be és persze a legszebb megoldás a fedett sörpadok közül.
Hódfarkú zsindellyel fedjük le a filagóriát, amely választható színekben áll rendelkezésére a kedves vásárlónak. Természetesen ezt a fedett sörpadot is lehet kérni 8-10-12személyes kivitelben is.

Telepítése:

A kerti kiülő telepítéskor nem igényel rögzítést, viszont mindenképpen olyan helyre kell elhelyezni, ami vízszintes és idővel nem süllyed meg. Amire még érdemes figyelni a filagória elhelyezésekor, az az, hogy ezek általában 5×10 cm-es fából készült talppárnákon állnak. Ha sokáig érintkeznek nedves földdel vagy fűvel, idővel ezek a elkorhadhatnak. Érdemes műfűre vagy betonalapra helyezni a kiülőket! 

A filagóriákat félkész állapotban szállítjuk a telepítés helyszínére, ahol kb. 3-4 óra az összeszerelési ideje.

További információk

Meretek

1,5 méteres, 6 személyes, 2 méteres, 8 személyes, 2,5 méteres, 10 személyes, 3 méteres, 12 személyes

Szin

Dió, Mahagóni

Kiegészítő

nem kérem, pótszék (+ 9.990 Forint)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rönk oszlopos, zsindelytetős filagória, kerti kiülő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük