Az otthoni wellness szakértője

Nádtetős filagória, kocka oszlopos kerti kiülő

219,000 Ft398,000 Ft

Rendelés menete és ár kiválasztása:

Előleget nem kérünk. Válassza ki a méretet és a színt, a gép azonnal megmutatja az akciós árát a kiválasztott terméknek. Nyomja meg a kosárba teszem gombot, adja meg a szállítás címét és fizessen kézpénzben (utalni is tud) amikor megérkezik önhöz a kiszemelt darab.

Leírás

Asztal szélesség 70 cm, ülőfelület szélesség 25 cm, tető két alsó része a legszélesebb pontja: 2,5 m, magasság 2,4 m, asztallap hossza: 6 személyes: 1,5m, 8 személyes:2 m, 10 személyes:2.5 m, 12 személyes: 3m.

Válogatott borovi fenyőből készítjük a 8-10-12 személyes filagóriákat. Sokan tartanak attól, hogy a fenyőfa nem bírja olyan sok ideig, mint a keményebb faanyagok, azt viszont szeretnénk leszögezni, hogy a megfelelően felületkezelt (alapozott, pácolt) borovi fenyő épp olyan időtálló, mint a többi fa alapanyag.

Strapabíró, gyönyörű erezetű, masszív szerkezetű fa, amely hosszú évekig megbízható dísze az udvarnak.

A standard szaletli 12*12-es tartóoszlopokkal (lekerekített élekkel) van ellátva. A padot és az asztallapot szélezetlen deszkával szereljük fel, így a megszokott (gyalult oszlopos) társaival szemben csodás hangulatot varázsol egy modern családi ház vagy vendéglátó egység udvarára is.

A rönkfához igazítva nádtetővel is melegen ajánljuk a fedett kerti kiülőt. Nem ázik be, mivel a nádszövetek közé tetőfóliát helyezünk el.

Itt is felmerülhet a kérdés: Mennyire strapabíró a nádtető? A válasz: Ha 2-3 évente néhány ezer Ft–ból a régi nádszövetre új nádréteget helyezünk, akkor rövid időn belül egy vastag, csodaszép, masszív nádtetőt kapunk.

Mint minden faelemre, úgy a nádtetőre is igaz, hogy ha nem tartják karban megfelelően, hamarabb tönkremegy.

 

További információk

Meretek

1,5 méteres, 6 személyes, 2 méteres, 8 személyes, 2,5 méteres, 10 személyes, 3 méteres, 12 személyes

Szin

Dió, Mahagóni

Teto

nádtetős, lemeztetős, zsindelyes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nádtetős filagória, kocka oszlopos kerti kiülő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük