Az otthoni wellness szakértője

Kocka oszlopos nádtetős filagória, kerti kiülő

SZEZONNYITÓ AKCIÓ, MÁRCIUS 04-IG!

Prémium, vagy jó minőségű termék?
A mi iparágunkban egyre többen “dobálóznak” a Prémium szóval.
A prémium termék kritériumai:
1. elsőosztályú, kiváló anyagokból épül a termék. (akác talp, kőris oszlopok, borovi fenyő tetőrész, keményfa asztallap és ülőfelületek.)
2. az összeszerelés minősége, ami tökéletes csapolásokat takar, nem facsavaros rögzítéseket.
3. az illesztések elsőrangúak, asztalos minőségben összeállítottak.
4. a festés: alapozó gombaölő szerrel és 2-3 rétegben festve prémium lazúrral

Lehetne még folytatni a sort, de ha csak ezt a 4 kritériumot teljesíti valaki, máris legalább 1,5-szer ennyibe kerülne a kiülő, mert nem csak az anyag, hanem a munkaóra is dupla annyi.
A mi termékünk NEM prémium! A mi kiülőink, JÓ MINŐSÉGŰ, MASSZÍV, STRAPABÍRÓ, ESZTÉTIKUS szerkezetek. Hosszú ideig dísze az udvarnak és megbízható társa a kerti összejöveteleknek.

218,990 Ft318,980 Ft

Rendelés menete és ár kiválasztása:

Előleget nem kérünk. Válassza ki a méretet és a színt, a gép azonnal megmutatja az akciós árát a kiválasztott terméknek. Nyomja meg a kosárba teszem gombot, adja meg a szállítás címét és fizessen kézpénzben (utalni is tud) amikor megérkezik önhöz a kiszemelt darab.

Leírás

Méretei:
Asztallap hossza: 6 személyes: 1,5m, 8 személyes:2 m, 10 személyes:2.5 m, 12 személyes: 3m.

Alapanyag,anyagvastagság:

Válogatott fenyőből készítjük a 8-10-12 személyes filagóriákat. Sokan tartanak attól, hogy a fenyőfa nem bírja olyan sok ideig, mint a keményebb faanyagok, azt viszont szeretnénk leszögezni, hogy a megfelelően felületkezelt (alapozott, pácolt) borovi fenyő épp olyan időtálló, mint a többi fa alapanyag. Strapabíró, gyönyörű erezetű, masszív szerkezetű fa, amely hosszú évekig megbízható dísze az udvarnak. Kerti kiülőinket első körben gomba -és rovarkárosítással szembeni szerrel kezeljük, majd ezt követően 2-3 rétegben prémium vékony lazúrral festjük a kívánt színre.

A standard szaletli 12*12-es tartóoszlopokkal (lekerekített élekkel) van ellátva. A padot és az asztallapot szélezetlen deszkával szereljük fel, így a megszokott (gyalult oszlopos) társaival szemben csodás hangulatot varázsol egy modern családi ház vagy vendéglátó egység udvarára is.

Nádtető:

Nádtetőinket 2 réteg nádszövettel készítjük, amelyek közé tetőfóliát helyezünk el, így biztosítva azt, hogy ne ázzon be a tető. Itt is felmerülhet a kérdés: Mennyire strapabíró a nádtető? A válasz: Ha 2-3 évente néhány ezer Ft–ból a régi nádszövetre új nádréteget helyezünk, akkor rövid időn belül egy vastag, csodaszép, masszív nádtetőt kapunk.
Mint minden faelemre, úgy a nádtetőre is igaz, hogy ha nem tartják karban megfelelően, hamarabb tönkremegy.

Telepítése:

A kerti kiülő telepítéskor nem igényel rögzítést, viszont mindenképpen olyan helyre kell elhelyezni, ami vízszintes és idővel nem süllyed meg. Amire még érdemes figyelni a filagória elhelyezésekor, az az, hogy ezek általában 5×10 cm-es fából készült talppárnákon állnak. Ha sokáig érintkeznek nedves földdel vagy fűvel, idővel ezek a elkorhadhatnak. Érdemes műfűre vagy betonalapra helyezni a kiülőket!

A filagóriákat félkész állapotban szállítjuk a telepítés helyszínére, ahol kb. 3-4 óra az összeszerelési ideje.

 

 

További információk

Meretek

1,5 méteres, 6 személyes, 2 méteres, 8 személyes, 2,5 méteres, 10 személyes, 3 méteres, 12 személyes

Szin

Dió, Mahagóni

Kiegészítő

Nem kérem, Pótszék (+ 9.990 Forint)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kocka oszlopos nádtetős filagória, kerti kiülő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük